Cocoon Esthetiek

Een verzorging op maat

van je lichaam

gelaat

by Sothys & Environ

Op basis van jouw huidtype en specifieke behoeftes maak ik voor jou een keuze uit de meer dan 25 verschillende  gelaatsverzoringen in ons gamma. We vertrouwen daarbij op de topproducten van Sothys en Environ.


We hebben een oplossing voor elke uitdaging, of dat nu veroudering, deshydratatie, gevoeligheid of pigmentatie is. 


Elke behandeling beginnen we met een rugmassage. Handmassage en een epilatie van de werkbrauwen zijn ook inbegrepen.  pedicure

spa & medisch, met of zonder lak

Je voeten... je loopt er er zo goed als je hele leven op. Daarom kan je er maar beter prima zorg voor dragen. Als geschoolde pedicure neem ik je probleemzones onder handen en laat ik je op wolkjes buiten stappen. De voetmassage waarmee we de pedicure afsluiten laat je even alle stress vergeten. 


Kies uit het gamma van ProNails dat kleurtje waarmee je je teentjes wil opfleuren. Ideaal om een statement te maken in je open schoenen.  

manicure

met of zonder lak 

Onze handen... we gebruiken ze dagelijks. Naast ons gelaat zijn het de delen van ons lichaam die meteen zichtbaar zijn, en mee deel uitmaken van ons persoonlijk visitekaartje. 


We leggen ze in de watten, en sluiten de manicure steevast af met een rustgevende massage. 


Kies uit het gamma van ProNails dat kleurtje om je gemoed te onderstrepen af die nieuwe, leuke outfit een extra accent te bezorgen. 

epilaties

by Hairaway

Mannen en vrouwen zijn welkom om de haartjes die ze liever kwijt dan rijk zijn te verwijderen. Bij de vrouwen gaan we aan de slag met gelaat, bikini, oksels, armen en benen. De mannen pakken we onder handen op de rug, borst en benen.  


Dankzij de producten van Hairaway is er geen haartje veilig, tijdens de eerste sessie of de daaropvolgende onderhoudsbeurt.  

make-up

by Jane Iredale

ook workshops & permanente

Om die speciale gebeurtenis extra luister bij te zetten kan je bij ons terecht voor de make-up afgestemd op je outfit. 


Als je thuis zelf aan de slag wil, boek dan zeker eens een workshop. Hierin leer ik jou tal van best practices aan. Je kan de workshop ook boeken met een paar vriendinnen. Ideale, leerrijke ontspanning met een glaasje bubbels erbij. 


Om de twee maanden komt Caroline op afspraak langs voor permanente make-up. Ogen, wenkbrauwen en lippen krijgen een permanente teint.  

proteïnedieet

by Kyalin

Al meer dan 10 jaar ondertussen begeleiden en coachen we al wie op zoek is naar één of meerdere maatjes minder.


Het Kyalin proteïnedieet is een concept dat gebaseerd is op een paar heldere principes 

  • snelle vetverbranding 
  • behoud van spiermassa
  • duurzaam behoud van gewicht 
  • geen hongergevoel 
  • gezonde huid


Bel gerust om meer te weten te komen, of je intakegesprek vast te leggen. 

slimline

by Aesthetic Solutions 

De SlimLine capsule is een geavanceerde medische spa capsule waarin droge warmte, diep indringend infrarood licht, 99% zuivere zuurstof en intense LED light P-NIR golflengten voor gewichtverlies en stimulering van de stofwisseling en andere gerelateerde fysiologische kenmerken zorgen.


Slappe en overtollige huid, fijne lijnen en tekenen van photo-veroudering verminderen. Dit door de verhoogde stofwisseling en aanmaak van nieuwe cellen door de intensive LED licht modules.


Met de Slimline overwin je met succes de problemen van het traditionele dieet dat meestal faalt omdat de stofwisseling niet werd gestimuleerd.