Cocoon Esthetiek

bewuste keuzes vanuit een gedeelde visie 

sothys

Sothys staat voor hoogstaande vakkennis en is uitsluitend in instituten en spa’s te vinden. Het synergetische schoonheidsprogramma omvat gesofisticeerde instituutsbehandelingen en resultaatsgewaarborgde thuisverzorging.

Sothys biedt een volledig verzorgingsgamma aan: gezicht, lichaam, zonnelijn, make-upproducten en specifieke producten voor de man. De producten richten zich zowel op lichaam als geest. Het bereikt resultaat aan de hand van de exclusieve Digi-Esthétique® methode, een combinatie van de beste westerse en oosterse massagetechnieken.


Met de Digi-Esthétique® totaalmethode voor lichaam en geest duik je in een diepgaande ontspanningsfase en revitaliseer jouw organisme voor een betere energiestroom en een betere opname van de actieve bestanddelen.

environ

Environ is de pionier in het gebruik van hoge effectieve dosissen vitamine A en antioxidanten. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes, elke leeftijd en elk geslacht. Elk product wordt langdurig onderworpen aan klinische testen door dr. Fernandes en zijn team en door onafhankelijke medewerkers.


    Het Environ Ionzyme DF apparaat, het eerste apparaat ter wereld dat de kracht van intermitterende iontoforese en sonoforese op lage frequentie combineert, verhoogt doeltreffend de opname van de producten die tijdens de Environ gelaats- en lichaamsbehandelingen gebruikt worden. Dit leidt tot snellere en langdurig zichtbare resultaten.


    Over de jaren heen heeft Environ zijn aanbod uitgebreid tot een volledig, award-winning gamma.

    jane iredale

    De hoge kwaliteitsproducten van Jane Iredale bestaan uit zuivere en gezonde ingrediënten op basis van mineralen en antioxidanten, botanische extracten en vitaminen. Met gezonde, beschermende en kalmerende  make-up laat Jane Iredale je natuurlijke schoonheid tot zijn recht komen.


    Door de natuurlijke ingrediënten en skin-boosting formules wordt de huid gevoed en versterkt en blijft de make-up lang zitten. De producten zijn veilig en effectief, zelfs voor de meest gevoelige huid. 


    Jane Iredale maakt al 25 jaar lang de meest zuivere make-up. De producten zijn 100% dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen.

    advanced nutrition progamme

    In 2006 zag het Advanced Nutrion Programme het levenslicht vanuit een dubbele overtuiging: 

    • een mooie huid krijg je door je ook van binnenuit te verzorgen met de juiste vitamines en nutriënten. 
    • een gezonde huid, en de producten die daarvoor nodig zijn, gaan hand in hand met het beschermen van onze planeet. 


    De supplementen komen pas in het gamma terecht na grondige testen en zijn het resultaat van jarenlang innovatief onderzoek. Er worden alleen duurzame ingrediënten gebruikt. 


    Het ANP is de perfecte aanvulling op de verzorgingen en de producten van Environ. 

    kyalin

    Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.


    Jou daarbij helpen, is wat wij elke dag doen. Want een goed dieet begint met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op jouw toekomstige maat vooropstellen en zorgen dat we samen jouw doel bereiken.

    Kyalin is een heel persoonlijk programma.

    • Snel en doeltreffend afslanken
    • Onder begeleiding van een coach
    • Met eenvoudige en gevarieerde eiwitporties


    Via het 4-stappenplan werken we niet alleen aan gewichtsverlies, maar zorgen we er ook voor dat verlies vast te houden door de juiste keuzes te blijven maken en zo structureel aan je gewicht te blijven werken. 

    pronails

    ProNails is al 40 jaar de vertrouwde partner voor hand-, nagel- en voetverzorging van topkwaliteit. Vanuit hun Belgische roots inspireren ze hun partners en consumenten met trendy high-end producten die jou laten stralen van zelfvertrouwen en een totale tevredenheid geven.


    Bij ProNails zetten ze hun nagels in innovatie en zoekt voortdurend naar opwindende vernieuwing op het gebied van nagelverzorging. Elke 6 maanden worden nieuwe kleuren toegevoegd aan het rijke gamma.  


    Met de unieke SoPolish technologie ontmoeten gel en nagellak mekaar. Hou je nagel gaaf en gezond, én verzeker jezelf van 14 dagen van je favoriete kleurtje. Geen retouches nodig!  

    slimline

    by Aesthetic Solutions

    De SlimLine capsule is een geavanceerde medische spa capsule. In deze capsule zorgen droge warmte, diep indringend infrarood licht, 99% zuivere zuurstof en intense LED light P-NIR golflengten voor gewichtverlies en stimulering van de stofwisseling en andere gerelateerde fysiologische kenmerken.


    Slappe en overtollige huid, fijne lijnen en tekenen van photo-veroudering verminderen. Dit door de verhoogde stofwisseling en aanmaak van nieuwe cellen door de intensive LED licht modules.


    Met de Slimline overwin je met succes de problemen van het traditionele dieet dat meestal faalt omdat de stofwisseling niet werd gestimuleerd en de “Set Point” niet werd verminderd.