Nationale Kyalin Dag

Op zaterdag 27 maart gaat de nationale Kyalin dag door. Tijdens die dag kan je bij Cocoon terecht om kennis te maken met het Kyalin concept. Als ervaren consulent zal ik je een antwoord geven op alle vragen waar je mee zit. Dankzij de aangeboden proevertjes zal je die dag ook aan de lijve ondervinden dat proteïnediëten niet synoniem staat voor smakeloos afslanken. Als je de bon in de 'Dag Allemaal' van 23/3 uitknipt, krijg je zelfs een gratis proefpakket mee naar huis.

Als je geen 'Dag Allemaal' lezer bent, en ook de 'Goed Gevoel' van 24/3 hebt gemist, print dan
deze bon af om gebruik te kunnen maken van het gratis intake-gesprek met lichaamsanalyse.

Ik kijk alvast uit naar jouw bezoek. Als je ondertussen nog vragen hebt, aarzel dan zeker niet om dat via
deze weg te laten weten.
0 Comments

Kyalin in de pers

De berichtgeving hoeft niet altijd van mij te komen... Onlangs verschenen er in de nationale pers een paar artikels, zeg maar succesverhalen, over Kyalin. Lees er deze getuigenissen zeker op na. Voor de huidige Kyalin-adepten is dit een bevestiging van het feit dat ze goed bezig zijn. Voor de potentiële klanten kan dit net dat argument zijn om hen finaal over te streep te trekken en komaf te maken met die overtollige kilo's...

bronnen: Nina (HLN 16/01/2010) en Feeling (11/2009)

0 Comments

Uitbreiding Kyalin gamma

Het zo al omvangrijke gamma Kyalin producten heeft er nog maar eens een aanwinst bij: de minestrone met eiwitrijke pasta. De maaltijd bevat slechts 215 kalorieën. Ik kan bevestigen dat de soep heel lekker is. Mogelijk issue voor jullie is dat de soep pas vanaf fase 2 mag genomen worden.
0 Comments