Nieuw in ons gamma: So Polish

Liefste mensen, ik geef toe, ik ben er een beetje laat mee, maar beter laat dan nooit... Ik wil jullie vandaag de nieuwste toevoeging aan ons gamma voorstellen: de So Polish nagellak.

Ik doe So Polish ondertussen een kleine maand, en tot op vandaag heb ik alleen maar tevreden klanten. De reden is simpel: So Polish doet gewoon wat het belooft. Wat belooft So Polish dan? Lees er alles over op de nieuwe
So Polish pagina, elders op deze website.

So Polish moet aangebracht worden in het instituut. Omdat onderhoud niet nodig is, volstaat het om na 14 dagen de nagellak te verwijderen met de speciale So Polish remove. Een nieuwe afspraak is niet nodig. Je kan die remover gewoon bij mij kopen nadat je de So Polish hebt laten aanbrengen.

Hou de website zeker in de gaten. In februari ben ik nog iets van plan rond So Polish...


sopolish


0 Comments

Eerste Jane Iredale workshop gepland

Op vrijdag 10 februari organiseer ik mijn eerste twee workshops van Jane Iredale! De eerste gaat door van 10u tot 12u. Na de middag gaat de tweede door, van 13u tot 15u. In de workshops is er telkens plaats voor max. 8 personen.

Tijdens de workshop is het de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat met penselen en kleuren. Iris Mosselmans, productspecialist en trainer bij Jane Iredale, en ikzelf staan je bij met raad en daad. Wat komt aan bod:
  • De juiste foundation bepalen en aanbrengen
  • Camouflage trucjes
  • Jouw persoonlijke kleurenkeuze (oogschaduw, lipstick, blush,...)
  • Tips en tricks voor snelle “ochtend” make-up

Snel inschrijven op het nummer 0472 41 54 97 is de boodschap. De plaatsen zijn beperkt! Ik sluit de inschrijvingen af op 3 februari.

Prijs per persoon voor deelname aan de workshop is 35 €.

Maar die investering heb je zo terugverdiend: als je na de workshop voor minimum 100€ aan Jane Iredale producten koopt, trek ik het inschrijvingsgeld van je aankoop af.

jane2
0 Comments