SlimLine

Weet je niet goed wat je van die SlimLine moet denken? Geen enkel probleem. Ik vond op YouTube volgend filmpje van een collega in Nederland. Het geeft jullie alvast een idee van wat jullie mogen verwachten. Het toestel in levende lijve komen bekijken is natuurlijk nog beter. Aarzel dus zeker niet om langs te komen en te genieten van een gratis proefbeurt.

0 Comments

Kyalin goes multicolour

Het uitgebreide Kyalin gamma met de vele kant-en-klaar producten die er de laatste jaren zijn bijgekomen, maakt het er niet gemakkelijker op om de juiste producten te kiezen tijdens de verschillende fasen van het dieet: Welke producten zijn reeds toegelaten in fase 1? Welke producten zijn meermaals per dag toegelaten en welke producten moeten worden beperkt?

Het antwoord op al deze vragen vind je vanaf nu simpelweg terug via onze kleurencode! Elk product heeft een kleur gekregen op basis van zijn specifieke samenstelling (hoeveelheid eiwitten en opneembare koolhydraten, vetgehalte, enz.). We hanteren drie kleuren die het volgende betekenen:
- Groene kleur = onbeperkt toegelaten
- Gele kleur = 1x/dag toegelaten
- Oranje-rode kleur = 3x/week toegelaten
0 Comments